Malzemeler:
-200 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
-1 adet yumurta
-4 çorba kaşığı toz şeker
-1 çorba kaşığı pudra şekeri
-1 çorba kaşığı nişasta
-1/2 çay bardağı sıvı yağ
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu
-aldığı kadar un
Üzeri İçin: bonibon
Hazırlanışı: Derin kab içerisine un koyup malzemelerin hepsini ekleyip kulak memesi yumuşaklığında hamur yoğurun.
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayarak şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine bonibon batırıp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirip soğuyunca servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder