11 Ağustos 2019 Pazar
Mantarlı Et Kavurma
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir...
Dualarınız kabul sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınız mübarek olsun
Malzemeler:
-1 paket mantar (200 gr)
-500 gr kuş başı et
-1 adet domates
-1 adet kırmızı biber
-3 adet yeşil biber
-1 adet kuru soğan
-tuz, pul biber
-zeytinyağı
Hazırlanışı: Etleri teflon tencereye koyup kısık ateşte ağzı kapalı şekilde pişirip iri doğranmış mantarları zeytinyağı ile birlikte ekleyip 10-15 dk ağzı kapalı şekilde ara ara karıştırarak kavurun.
Soğanları ve biberleri ince olacak şekilde doğrayıp domatesi rendeleyin.
Kavrulan etlere soğan ve biberleri ekleyip soğanlar ve biberler yumuşayıncaya kadar kavurup domatesi ekleyip suyunu çekene kadar pişirip tuz ve pul biberi ekleyip karıştırıp ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder