Malzemeler:
-4 adet patates
-3 adet kırmızı biber
-1 adet havuç
-2-3 dal taze soğan
-10-15 adet kornişon
-1 çay bardağı mısır (konserve)
-1 çay bardağı mayonez
-2 su bardağı süzme yoğurt
-2 diş sarımsak
-tuz, kuru nane
Hazırlanışı: Patatesleri yumuşayıncaya kadar haşlayıp küp küp doğrayın.
Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyup biraz iri olacak şekilde doğrayın.
Kornişonları tavla zarı büyüklüğünde, soğanları ince olacak şekilde doğrayın.
Havuç ve sarımsakları rendeleyin.
Derin kase içerisine yoğurt. mayonez, sarımsak, kuru nane ve tuzu pürüzsüzleşene kadar çırpıp kalan tüm malzemeleri karıştırıp servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder