14 Şubat 2018 Çarşamba

Armut Kurabiye



Malzemeler:
-200 gr margarin (oda sıcaklığında)
-4 çorba kaşığı pudra şekeri
-2 paket vanilin
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-aldığı kadar un (yaklaşık 2,5-3 su bardağı)
Süslemek İçin: karanfil
Hazırlanışı: Derin kab içerisine bir miktar un koyup kalan malzemeleri ekleyip kulak memesi yumuşaklığında hamur yoğurun.
Hazırladığınız hamurdan küçük parçalar kopartıp elinizle yuvarlayıp armut şekli verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine karanfil batırıp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında pişirin.
Soğuyan kurabiyelere arzuya göre üzerlerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın.

Afiyet Olsun :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails