8 Mart 2009 Pazar

kalpli Kurabiye

Malzemeler:
-1 paket yumuşak margarin
-4 çorba kaşığı nişasta
-1 çay bardağı sıvı yağ
-6 çorba kaşığı pudra şekeri
-1 paket vanilya
Üzeri İçin: Pudra şekeri ve kakao
Hazırlanışı:Tüm malzemeyi karıştırıp kulak memesi yumukşalığında hamur yapın hamuru 3 eşit parçaya ayırıp ilk parçayı merdane ile 1/2cm kalınlığında açın ve kalpli kalıplarla kesip tepsiye dizin diğer hamurlarıda aynı şekilde yapın istediğiniz şekilleride kullanabilirisiniz, önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında yaklaşık 20 dk pişirin kurabiyelerin üzerlerinin kızarmamasına dikkat edin...
Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails