Malzemeler:
-12 adet tagliatelle
-15-20 adet mantar
-1/2 paket krema
-2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
-1 adet küçük kuru soğan
-1 diş sarımsak
-1 tatlı kaşığı kaşığı fesleğen
-1/2 çay kaşığı kara biber
-tuz
-zeytinyağı
Hazırlanışı: Soğanı ince olacak şekilde doğrayıp, sarımsağı rendeleyin ve zeytinyağında soğanlar pembeleşene kadar kavurup iri doğranmış mantarı ekleyip suyunu salıp çekene kadar soteleyin.
Pişen sebzelere kremayı ekleyip 1-2 dk pişirip fesleğen, kara biber ve yeteri kadar tuzu ekleyip ocaktan alın
İstediğiniz kıvamda haşladığınız tagliatellelere hazırladığınız makarna sosunu ve parmesan peynirini ekleyip karıştırıp sıcak olarak servis yapın.
Parmesan yerine kaşar peyniri de kullanabilirsiniz.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder