Malzemeler:
-1 büyük kase erişte
-1 adet tavuk fileto
-1 adet domates
-1 adet kuru soğan
-2 diş sarımsak
-tuz, kara biber, kırmızı toz biber
-zeytinyağı
Hazırlanışı: Tavukları küp küp doğrayıp zeytinyağında suyunu salıp çekene kadar soteleyin.
Soğan ve sarımsakları ince olacak şekilde doğrayıp domatesi rendeleyin.
Sotelediğiniz tavuklara soğan ve sarımsağı ekleyip 5 dk kavurup domatesleri ekleyip 5-10 dk daha kavurup baharatları ekleyip ocaktan alın.
Erişteleri hafif tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp suyunu süzdürüp hazırladığınız tavuklu karışıma ekleyip bir iki dk kavurup sıcak olarak servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder