3 Ocak 2017 Salı

Muska Paçanga Böreği



Malzemeler:
-2 adet yufka
-10 dilim pastırma (çemensiz)
-3 adet yeşil biber
-1 adet domates
-1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Kızartmak İçin: sıvı yağ



Hazırlanışı:Pastırmaları elinizle iri parçalara bölüp yeşil biberi ince, ince domatesin kabuklarını soyup küçük, küçük doğrayın.
Yufkayı düz zemin üzerine serip ortadan ikiye katlayın ve dört parmak genişliğinde şeritler halinde kesin.
Kestiğiniz şeritlerin uc kısımlarına bir miktar kaşar bir iki parça pastırma biraz yeşil biber ve domates koyup muska şeklinde katlayın.
Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayıp iç malzemelerini koyup katlayın.
Hazırladığınız börekleri kızgın yağda kızartıp fazla yağını alması için kağıt havlu üzerine alıp sıcak servis yapın.

Afiyet Olsun :) 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails