Malzemeler:
-1/2 paket makarna (haşlanmış)
-1 paket labne peyniri (200 gr)
-1 su bardağı bezelye (haşlanmış)
-1 çay bardağı mısır konservesi
-1 adet patates
-1 adet havuç
-1 diş sarımsak (rendelenmiş)
-15-20 adet kornişon
-1 çorba kaşığı zeytinyağı
-tuz
Hazırlanışı: Patates ve havucu tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Kornişon turşuları da tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
Karıştırma kabına labne peyniri, sarımsak, zeytinyağı ve tuzu koyup pürüzsüzleşene kadar çırpın.
Makarna, bezelye, mısır, patates, havuç ve kornişonları hazırladığınız labneli karışıma ekleyip karıştırıp buz dolabında 1 saat dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
(ben sebzeli burgu makarna kullandım)
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder