14 Mart 2014 Cuma

Vanilyalı Puding



Malzemeler:
-1lt süt
-1 su bardağı toz şeker
-4 çorba kaşığı nişasta (ben mısır nişastası kullandım)
-3 paket vanilin
Süslemek İçin: çilek
Hazırlanışı: Çileklerin baş kısımlarını kesip ortadan ikiye kesip servis kaselerine iç kısımları kaseye dönük şekilde yerleştirin.
Tencereye süt, şeker, nişastayı koyup orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirip ocaktan alıp vanilinleri ekleyip mikser ile 5 dk çırpın.
Pudingi hazırladığınız kaselere pay edip oda sıcaklığında ılıdıktan sonra buz dolabına koyup soğuyunca servis yapın.

Afiyet Olsun :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails