Hiç bir işlem yapmadan buzluk kaplarına pay edip derin dondurucuya koydum:)
Ve yine mersin mahsulü olan kırmızı biberlerim:)))
Biberleri yıkayıp içlerini temizledim ve ordadan kesip küçülttüm yine aynı barbunyalarda olduğu gibi hiç bir işlem yapmadan buzluk kaplarına yerleştirdim ve doğru derin dondurucuya:))
39 yorum:
Aslıcım harikasın ellerine sağlık afiyetle yiyin kocaman öpüyorum...
arkadaşım afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah,eh foto'sunu da bizimle paylaşırsın,sevgiler...
Canım afiyetle yiyin.Kaplarında çok ciciymiş.sevgilerrr.
Canım Allah annenden razı olsun. Bizimkilerde bana taze faülye göndermişler Antalya'dan, ben de buzluğa koydum. Kışın ağız tadıyla yersiniz.
ellerine sağlık canım güzel günlerde yiyin inşallah.
Rabbim afiyetle yemeyi nasip eylesin... Anneler hep evlatlarini dusunurler dimi.. medinem
pembişim benim hamarat arkadaşım nede güzel anlatıyorsun öyle. ağız tadıyla yiyin inş.
bende buzluğuma barbunyalarımı koydum. yalnız ben buzdolabı poşetlerine koyuyorum canım. patlıcanlarımıda kızartıp koydum komşum patlıcanları tarif etti aynen komşumun dediği gibi koydum sayfama ekleyince görürsün tatlım.
sevgiler.
naıl düzenli tertipli bir kadınsın vallahi bravo sana.ama difriz büyük sende heralde bu kapları almaz hayatta benim dolabım.neyse bende olmadığı için kışın sana gelirim yemeğe:))
Canım afiyet olsun sağlıkla yersiniz inşallah
öpüyorum.
Memleketimin barbunyası, biberi, patlıcanı şahane görünüyor : ) Benimde annem Mersin'de ama barbunya falan yiyen olmayınca göndermiyor :) Evde bir tek ben yiyorum barbunyayı. Güzel günlerde tüketirsin inşallah arkadaşım sevgiler
kısın hıc bır sey satın almayacaksın galıba...
Kış hazırlıkları ramazanla birlikte son sürat gidiyor :) Afiyetler olsun... Ellerine sağlık...
imi plac fasolele astea colorate, cred ca sunt mai bune decat cele albe!
aminnn
barbunyayı çok seviyorum
afiyetle sağlıkla inşlh
ellerinize sağlık afiyetle yersiniz inşallah
ne marifetlisin ..çok imreniyorum ...sevgiyle kal..
Aslıcım çok iyi yaptın kışlık hazırlamakla.Sağlıkla yiyin inşallah.Sevgiler...
Canım arkadaşım,Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Bende kışlık yaptım resimleri hazır henüz koyamadım daha siteye.
Sevgiler.
Harikalar canım hele kırmızı biber bayılırım afiyetle yiyin inş..
canım ne güzel taze taze hele biberleri ne güzel dizmişsin
Allah güle güle yemek nasip etsin canım iyi haftalar..
Güle güle afiyetle ye inşallah canım....Biberleri ben közleyip koyarım,böyle koyunca çıkarıp kızartıyormusun?
Yorumlarınız için çok tşk ediyorum....
Tülinciğim ben biberleri doğrayıp yemeklerde kullanıyorum ...
Hiç kızartmayı denemdim ama bu sena közlemeyi düşünüyorum bende:))
ellerine saglık arkadaşım.inşallah agız tadıyla yersiniz kışın.
Kış hazırlıkları birer birer tamamlanıyor maşallah.Ellerine sağlık sağlıklı günlerde yemeği nasip etsin Rabbim..
ellerine emeğine sağlık.ayrıyetten dondurun var galıba kaplarla falan guzel guzel yerlesır afıyetle yıyın.Hiç bir uygulama yapmadan bozulmuyormu? yada tadı değişmiyormu? madem öyle konulabiliyor neden biz haşlıyoruz? soruları sıraladım ne yapayım acemilik :D
:) aminn.
pembşiiiiim ben geldim:)ben yokken neler yapmışın sen ööle.ama bensizde tadı tuzu yok be blogların:))megaloman oldum çıktım.yanlız şu biberleri çiğden niye attın.ben közlerim kavanoza yada buzluğa atarım böyle nasıl kullanılcak yaz bana yapiim bende güzelse eğer
kırmızı biber çok severim hımm..ellerinze saglık..
eylül ayı geldi kışlıklar hazırlanmaya başladı güzel bi telaş oluyor::)
Barbunyayi hic sevmem, ama kirmizi bibere asla hayir diyemem, hep "evet" derim:)
Ellerinize saglik...
Sevgiylen...
Eline sağlık canım kışın sendeyim:)))Allah sağlıkla afiyetle yedirmek nasip etsin.Sevgiler.
Zamanı geldiğinde afiyetle ağız tadıyla yiyin inşallah,hiç bir işlem yapmadan derin dondurucuya koyman çok güzel,yapmış olmasaydım bu şekilde denerdim,inşallah seneye:)sevgilerimle.
Ellerine sağlık canım, biz sadece taze fasulye koyduk derin dondurucuya.
kisa hazirlik baslamis,agiz tadiyla afiyetle yersiniz insallah canim
Bizim buralardan gelmiş erzaklar. Bizde aynen buzluga yerleştirdik. Biberleri közlenmiş şekildede koyduk aynı zamandı :)
Ellerine sağlık. Sevgiler.
Ellerine sağlık canım.Kışın ortasında tazecik sebzeleri masada görmek çok keyifli oluyor.Sevgiler.
Allah afiyetle yedirsin inşallah.kaplarına bayıldım doğrusu.barbunyayı ben haşlıyordum.senin yaptığın gibi daha uzun süre kalır değilmi?
Sevgili Aslı; aynen ben de böyle yapıyorum. Bu aralar buzluk doldurmakla meşgulüm. Afiyetle yemeniz nasip olsun.
Pembe tadım canım afiyet bal şeker olsun:)
bende bugüh 20 kilo barbunya ayıkladım:)
Yorum Gönder