Malzemeler:
-3 adet elma
-1-1,5 paket kakaolu petibör bisküvi
-5 çorba kaşığı şeker
-1 çay bardağı fındık (iri çekilmiş)
-1 tatlı kaşığı tarçın
Üzeri İçin: dekor şekeri
Hazırlanışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin ve şeker ile birlikte küçük tencereye koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirip soğumaya bırakın.
Bisküvileri rondodan geçirin.
Derin bir kase içerisine elmaları, bisküvileri, fındık ve tarçını ekleyip yoğurun.
Hazırladığınız harçtan küçük parçalar kopartıp yuvarlayın ve arzuya göre hindistan cevizi, toz fındık veya benim gibi dekor şekerine bulayıp servis yapın.
Afiyet Olsun :)
2 yorum:
Ellerinize sağlık ben bunun biraz benzerini yapmıştım güzel oldu paylaşımınız için teşekkürler sevgilerimi bıraktım
ellerine sağlık aslıcım yiyenlere şifa olsun:)
Yorum Gönder