6 Kasım 2012 Salı

Fırında Levrek



Malzemeler:
-2 adet levrek
-4 diş sarımsak
-1 adet limon
-2 çorba kaşığı zeytinyağı
-tuz
Hazırlanışı:Levrekleri yıkayıp suyunu süzdürün.
Üzerlerine birkaç yerinden bıçak batırın.
Fırça ile arsına ve üzerlerine zeytinyağ sürüp tuz serpiştirin.
Arasına ikişer adet sarımsak ve dilimlemiş limon koyup 180derecelik fırında yaklaşık 1 saat pişirip salata eşliğinde servis yapın.

Afiyet Olsun :))

7 yorum:

Hatice Mutfakta dedi ki...

Balık nefis olmuş canım ellerine sağlık..

Derya Sezgin dedi ki...

Aslımmm ellerine sağlık nefis olmuş
öpüyorum...

tatlilar gülcandan dedi ki...

Canim afiyetler olsun.

feray dedi ki...

Çok güzel görünüyor ama levrek üzüntüsünden limonu yemeğe başlamış Aslım..Öpüyorum canım..

YareN dedi ki...

Kadınlar

Kadınlar Kulübü

Zayıflama

Zayıflama Kulübü

Adsız dedi ki...

Estetik muhteşem. Ellerinize sağlık.

semra uzun

Deniz dedi ki...

Harika bir tabak. Levreği ben de severim ve balık için fırın her zaman favorimdir. Çok güzel görünüyor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails