16 Mayıs 2009 Cumartesi

Türlü Kızartma

Merhabalar....
Bugün yine çok pratik ve çok lezzetli bir tarif paylaşacağım sizlerle...
Aslında tam ölçü yok kısaca....
Gereken olan malzemeler....
-Patlıcan
-Kabak
-Havuç
-Patates
-Karnabahar
-Yeşil biber
-Kırmızı biber
-Sarı biber
Bütün bu sebzeleri isteğe bağlı büyüklükte ve şekilde doğrayıp kızartın....
Ayrı bir tavada iki adet domatesi rendeleyip çok az yağda suyunu çekene kadar pişirip karabiber pulbiber ve tuz ekleyip kızartmarın üzerine döküp karıştırın...
İsteğe bağlı sarımsaklı yoğurtla servis yapın....

Afiyet Olsun....

16 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

Yerim ben bu kızartma şölenini.
Azcıkta yoğurt dökerim ama.
Ellerine sağlık pembişim..

Unknown dedi ki...

ellerine saglık canım.canım biber kızartması istedi biliyormusun.öyle bir fotograf çekmişsin ki.

made in funda dedi ki...

işte tam benlik.yanında çay ohhh deme keyfime.harikasın canım..

LEMAN dedi ki...

sarımsaklı yogurtsuz yemem ee gayseriliyik sogan sarımsak çemen sucuk kokmaksak olmazzzz bu aralar çok sık yapıyorum taze sarımsakta çıktı derken eee kolayda oluyor öpüyorum senı yine akasya kokularımla ev bile kokuyor heryerde açtı kapımda

gullesu dedi ki...

harika valla canım ellerine sağlık

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

şimdi ben tarif etsem aynısı olurdu sanki ben yazmışım yapmışım gibi geldi .aynen bende öyle yaparım domatesse sarımsak şart ...sevgiler

Leyla Poyraz dedi ki...

Türlü kızartmaya bayılırım..sizinkide harika görünüyor..ellerinize sağlık..Sevgilerle güzel bir pazar diliyorum..

Unknown dedi ki...

Canım süpersin ellerine sağlık mutlu pazarlar öpüyorum...

Esra'nın Mutfağı dedi ki...

Kızartma olsun da ölçüsüymüş malzemesiymiş önemli değil. Kızartma benim için apayrı bir tat. Süper görüntü ellerine sağlık:)

Unknown dedi ki...

YAZIN EN SEVDİĞİM LEZZETLERDEN BİRİDİR KIZARTMA ELLERİNE SAĞLIK CANIM...

TAZE NANE dedi ki...

Ellerine sağlık. Ne güzel bir görüntü öyle......

TAZE NANE dedi ki...

Ne kadar lezzetli ve güzel görünüyor.
Ellerine sağlık.Sevgiler.

yildiz dedi ki...

Kim sevmez ki kizartmayi,ölcüye felanda ihtiyac
yok yani.

eviminnuru dedi ki...

harika valla ELLERİNE SAĞLIK CANIM...

Banu dedi ki...

Merhabalar
Blogunuzu inceliyordum az once, cok guzel tariflerinizle karsilastim.Hepsi birbirinden lezzetli gorunuyorlar.Karisik kizartmalarada bayilirim hele domates sosu ile ..hiiiimm...
Sevgilerimle.

Fevkalade dedi ki...

Bu kizartmaya "saksuka" veya"kopoglu"diyorlar bazi milletler(Turk). Karisik kizartma cuk oturmus:)
Saka bi yana, keske ben de bulsam Turk sebzelerini de, kizartsam, ama nerdee:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails