24 Şubat 2014 Pazartesi

Köstebek Tatlı



Malzemeler:
-1 lt süt
-5 çorba kaşığı şeker
-2 çorba kaşığı nişasta
-2 çorba kaşığı un
-1 paket toz şanti
-1 çay bardağı damla çikolata
-1 adet muz
-2 paket vanilin
Üzeri İçin: 1 adet kakaolu top kek
Hazırlanışı: Tencereye nişasta, un ve şekeri koyup sütü ekleyip orta ateşte koyulaşana kadar sürekli karıştırın ve kaynamaya başlayınca ocaktan alıp mikser ile 5dk çırpıp soğumaya bırakın.
Muzu küçük küçük küp şeklinde doğrayın.
Soğuyan muhallebiye toz şanti ve vanilinleri ekleyip mikser ile çırpıp muz ve damla çikolataları ekleyip karıştırıp servis kuplarına pay edin.
Keki elinizle parçalara bölüp ufalayın ve tatlıların üzerlerini süsleyip buzdolabına koyup istediğiniz zaman soğuk olarak servis yapın.

Afiyet Olsun :)



1 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

ellerine sağlık tatlım..
tatlı harika görünüyor..
denerim inşallah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails