5 Mart 2013 Salı

Fırında Elma Dilim Patates



Malzemeler:
-6 adet patates
-3 çorba kaşığı zeytinyağı
-tuz, kekik, pulbiber
Hazırlanışı:Patateslerin kabuklarını soyup elma dilimi doğrayın.
Doğradığınız patateslere zeytinyağını ve baharatları ekleyip harmanlayın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine patatesleri yerleştirip 175 derecelik fırında kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.

Afiyet Olsun :))

8 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

fırında bende yapıyorum...
çok hafif oluyor...
ellerine sağlık canım........

Pumpulininmutfagi dedi ki...

Çok sevdiğim ve et yada köftenin yanına mutlaka yaptığım bir tariftir.
Harika görünüyor,ellerinize sağlık
Sevgiler:)

eda dedi ki...

ay iste ben buna dayanamam! :) ama yiyemem;)

tuba ergn dedi ki...

her hali sevilir bizde de patatesin :)

ellerine sağlık Aslı'cım, öpüyorum

Simge Keskin dedi ki...

Bharatı birlikte korduğumuzda kekikler yanmıyor mu acaba? HArika görünüyor sizinkiler..Sevgiler..

aylin dedi ki...

patates nasıl güzel bir lezzettir ellerine sağlık

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Ba-yı-lı-rım :)
Ellerine sağlık...

Pembe Tatlar dedi ki...

Yorumlarınız için yüreğinize sağlık...
Sevgili Simge hayır canım kekikler yanmıyor :)

Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails