Malzemeler:
-2 adet tavuk fileto
-1 adet yumurta
-4 çorba kaşığı un
-1 kase galeta unu
-tuz karabiber
Kızartmak İçin: Sıvıyağ
Hazırlanışı:Tavukları istediğiniz ebatta kesin...
Yumurta ,karabiber ve tuzu iyice karıştırın...
Tavuk parçalarını önce una sonra çırpılan yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartıp sıcak olarak servis yapın...
Afiyet Olsun...
33 yorum:
pratif hemde lezzetli bi tarif ellerinize sağlık
Ellerine sağlık çok sevdiğim bir lezzet.
Çok severim çok..
Her daim çok çıtır ve lezzetli olur :)
Ellerine sağlık canım..
sevgilerimle..
Çıtır çıtır mis gibi.
bende çok sık yaparım.
ellerine sağlık tatlım.
sevgiler.
Daha cok ögle yemegi icin ogluma hazirliyorum... Bayiliyor, hatta cerez niyetine yiyiyor... Ellerine saglik canim benim...
Çocuklar bayılıyorlar. Süper bir lezzet ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyorlar..
Tavukla yapılan herşeyi severim.Tavuk pane de ketçap ve mayonez ile çok güzel olur.Ellerine sağlık.
Canım ellerine sağlık. Nefis görünüyor.
Sevgiler...
ara ara böyle kaçamaklar harika oluyor cuma gecesi yemeği pratik yanında patates kızartması, eğlenceli! ellerinize sağlık...
GUZEL BI TAVUK YEMEGİ
ooo bayılırım tavuk paneyeee:)ellerinize sağlık
Küçük Meleğim ellerine sağlık hari
ka olmuş sunuma bittim kocaman öpü
yorum.
Bende de nişastalı bir tarif var oda süper oluyor. bunu da çok severiz. ellerine sağlık canım:)
Canım,
Ellerine sağlık, panelerin nefis görünüyor.
Çıtır çıtır bu lezzete bizim evdekilerde hiç "hayır" demez.
kıtır kıtır ne güzel olur, kızartma yemek istemesemde arada kaçamak gerekiyor:))eline sağlık canım:)
çok severim ben de.ellerine sağlık canım.sevgiler...
ellerine sağlık arkadaşım ne de güzel olmıştur trifini kaydettim mutlaka yapmalıyım.
Yanında kocaman bir tabak salatada varsa kimse alamaz bu tavuk paneyi benden.
Ellerine sağlık canım
Öpüyorum.
Aslıcım ellerine sağlık.çok güzel olmuş.
Çocuklar da bayılır.Ana yemeğim belli oldu akşam için.Ellerine sağlık canım.
eline sağlık pembişim,çataldaki tavuğu aldım bilesin,öpüyorum...
bitanecikim ellerin dert görmesin:)
nefis görünüyor nefissssss:)))
öpüyorum seni kocamann:)
Canım, çok nefis görünü
yor.Eline emeğine sağlık.
Sevgiyle kal...
ohh afiyet şeker olsun ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım. Ben una bulamadan direk yumurta ve galeta ununa bulayarak yapıyorum ama her durumda lezzet garanti!:)
aslıcım çıtır çıtır yapmışsın yemeye de başlamışsın galiba:))
şifa olsun canım
yaninda birde körili sos olucak.. yemede yaninda yat :))
harika bir üçlü hatta yanında mis gibi buz gibi bir ayranla harika bir dörtlü olur...
ellerine sağlık aslişkocum
hem ara ögün hem ana yemekte aparatif olarak enfes yenir yani ellerine saglik canim sevgiler...
Aslıcım çok leziz görünüyor..kesinlikle çocuklara yapmalıyım..ellerine sağlık..sevgiler..
Aslı Hanım tavuk fleto derken tam olarak hangi bölgesi oluyor kasaplara anlatamıyoruz bazen:)göğüsün ince dilişmli şeklimi,ozaman iki ince dilim gçğüsmü olacak sadece?
birde aklıma şu takıldı tavukları önceden marine işlermi yapmadığımız zaman genelde kızartırken sert oluyorlar,bunda öyle olmadımı?
tavukları yumuşatmak için önerebileceğiniz bir sos varmı acaba?
sevgiler...
Merhabalar Gülşah hanım...
Fileto (tavuğun göğsü oluyor)
Zaten paketlerde 2 li yada 3lü satılıyor...
Bu şekilde yaptığımda sertlik olmadı ama bir müddet biraz sütte bekletirseniz tavuklar normalden daha yumuşak olur...
Sevgiler...
gerçekten inanılmaz bir lezzet,tavuk sevmeyenler bile bayılarak yer eminim,ellerine sağlık canımıniçi...
Yorum Gönder