15 Aralık 2017 Cuma

Fırın Poşetinde Kuru Fasulye




Malzemeler:
-1 su bardağı kuru fasulye
-250 gr kuşbaşı et
-1 adet kuru soğan
-1 çorba kaşığı biber salçası
-1 tatlı kaşığı domates salçası
-tuz, pul biber, kara biber
-zeytinyağı
-sıcak su (2 su bardağı)
Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi orta ateşte 30 dk haşlayıp sıcak su ile yıkayıp suyunu süzdürün.
Kuru soğanı ince olacak şekilde doğrayın.
Derin kab içerisine fasulye, kuş başı et, doğranmış soğan, zeytinyağı, salçalar ve baharatları koyup karıştırıp fırın poşetine koyup üzerine sıcak suyu ekleyip poşetin ağzını bağlayıp tepsiye koyup üzerinde bıçak ile bir iki minik delik açın.
175 derecelik fırında yaklaşık 1-1,5  saat pişirip sıcak olarak servis yapın.

Afiyet Olsun :) 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails