27 Haziran 2012 Çarşamba

Tas Kebabı



Malzemeler:
-500gr dana kuşbaşı
-2 adet patates
-1 adet kurusoğan
-3 adet yeşil biber
-1 adet kırmızı biber
-1 adet domates
-2 diş sarımsak
-1 çorba kaşığı biber salçası
-1 su bardağı sıcak su
-tuz, karabiber, pulbiber
-zeytinyağı
Hazırlanışı:Patatesleri soyup küp küp doğrayıp sıvıyağda kızartın.
Kuşbaşı etleri tencereye koyup kısık ateşte ağzı kapalı şekilde suyunu çekene kadar pişrin.
Soğan ve sarımsakları minik minik bibeleride iri şekilde doğrayıp zeytinyağı ile birlikte etlere ekleyip sebzeler ölene kadar kavurup küp küp doğranmış domatesi ekleyip karıştırıp salça , baharat ve suyunu ilave edip ağzı kapalı şekilde 5dk pişirip patatesleri ilave edip 2-3dk daha pişirip servis yapın.

Afiyet Olsun :))




9 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

oooo bu yemeği çok severim...
harika...
ellerine sağlık canım...
kocaman sevgiler...

Sevil Aslan dedi ki...

tas kebabını cok severım ellerine sağlık:))

Simge Keskin dedi ki...

Offf yanına bir cacık bir de pilav yapıldımı yeme de yanında yat..:) Ellerinize sağlık..Kocaman sevgiler!

Seda Yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık ,pek severim :)

Adsız dedi ki...

akşama deniycem inşallah
sevgiler hilal

Hatice dedi ki...

Canım bloğunu çok beğendim. Bi dalmışım yemeklerini incelemeye saatin farkında değilim. Daha sonra devem edicem. Ellerine sağlık. Herşey tam tadında görseller süperr...

Adsız dedi ki...

yorumum gecikmeli oldu ama
denedim harikaydı
tarif için çok teşekkürler
hilal

Pembe Tatlar dedi ki...

Afiyet olsun Hilal hanım Sevgiler :))

Pembe Tatlar dedi ki...

Afiyet olsun Hilal hanım Sevgiler :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails