20 Haziran 2016 Pazartesi

Kaymaklı Paşa




Çok pratik ve fazlasıyla lezzetli bu tatlıyı şiddetle tavsiye ediyorum )

Malzemeler:
-1 paket kemal paşa
-şeker
-su
Arası İçin:
-1 kase kaymak
-1 kutu krema (200ml)
Süslemek İçin: toz fıstık
Hazırlanışı: Kemal paşayı arkasındaki tarife göre hazırlayıp soğumaya bırakın.
Krema ve kaymağı çırpma kabına koyup mikser ile 5 dk çırpın.
Soğuyan kemal paşaların aralarını kesip kaymak koyup üzerlerini fıstık ile süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun :) 

1 yorum:

Emel YILMAZ AKAN dedi ki...

Ellerinize sağlık…
Çok severim Kemalpaşa tatlısını.
Nefissss görünüyor ,afiyetler olsun.
Sevgilerimle…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails