21 Ekim 2020 Çarşamba

Yoğurtlu Pancar Salatası


 
Malzemeler:
-2 adet pancar
-2 su bardağı süzme yoğurt
-2-3 çorba kaşığı mayonez
-2 diş sarımsak
-tuz
Süslemek İçin: dereotu
Hazırlanışı: Pancarların kabuklarını soymadan yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Sarımsakları rendeleyip derin kaseye yoğurt, mayonez, tuz ve sarımsağı koyup pürüzsüzleşene kadar çırpın.
Haşlanmış pancarların kabuklarını soyup tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp yoğurtlu karışıma ekleyip karıştırıp servis tabağına koyup üzerine bolca dereotu serpiştirip afiyetle yiyin.

Afiyet Olsun :) 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails