27 Şubat 2020 Perşembe

Krem Raffaello



Merhabalar :)
Yine çok nefis bir tarif ile geldim :) Canım Papatyamın sayfasında gördüğüm andan itibaren yapmak için sabırsızlandığım bu harika kupları biz çok sevdik.
Çok hafif ve inanılmaz lezzetli mutlaka denemelisiniz.


Malzemeler:
-1/2 lt süt
-4 çorba kaşığı toz şeker
-4 çorba kaşığı nişasta
-2 çorba kaşığı hindistan cevizi
-1 kutu krema (200 ml)
-1 kutu beyaz fındıklı beyaz çikolata (80 gr)
-1/2 paket beyaz çikolata (40 gr)
-1 paket vanilin
Üzeri İçin: hindistan cevizi
Hazırlanışı:Tencereye süt, şeker, nişasta ve hindistan cevizini koyup orta ateşte sürekli karıştırarak pişirip ocaktan alıp içine krema, vanilin ve küçük parçalara böldüğünüz beyaz çikolataları koyup çikolatalar eriyene kadar hızlı, hızlı karıştırın.
Hazırladığınız kremayı kaselere pay edip oda sıcaklığında ılıdıktan sonra buz dolabına koyup bir gece bekletip üzerlerine hindistan cevizi serpiştirip servis yapın.

Afiyet Olsun :) 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails