27 Şubat 2015 Cuma

Kupda Cocostar



Herkese Merhabalar...
Sizde benim gibi hindistan cevizinin o müthiş aromasını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir lezzet... :)

Malzemeler:
-1 lt süt
-1,5 su bardağı toz şeker
-2 su bardağı hindistancevizi
-7 çorba kaşığı irmik
-100 gr tereyağı
-2 paket vanilin
Üzeri İçin: bitter çikolata
Süslemek İçin: hindistancevizi
Hazırlanışı: Tencereye tereyağı ve vanilinler hariç diğer malzemeleri koyup orta ateşte kaynayana kadar sürekli karıştırın.
Kaynayan muhallebiye tereyağı ve vanilinleri ekleyip 2-3 dk daha kaynatıp ocaktan alın.
Hazırladığınız cocostar muhallebiyi servis kuplarına pay edip oda sıcaklığında ılıyana kadar bekletin.
Çikolatayı bermari ü
usülü eritip cocostar kuplarının üzerine eşit şekilde pay edip üzerlerine hindistan cevizi serpiştirip buzdolabına koyup soğuk olarak servis yapın.

Afiyet Olsun :)

1 yorum:

susamcorekotuFeriha dedi ki...

çok nefis olmalı :)
ellerine sağlık canım afiyetle

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails