17 Şubat 2015 Salı

Avakado Tatlısı



Hem pratik, hem lezzetli, hem de besleyici mutlaka denemelisiniz :)

Malzemeler:
-2 adet avakado
-1 su bardağı ceviz
-3 çorba kaşığı bal
Süslemek İçin: hindistan cevizi
Hazırlanışı: Cevizi rondodan geçirin.
Avakadoların kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartıp bal ile birlikte cevizlerin üzerine ekleyip 2-3 dk daha rondoda karıştırıp servis tabaklarına koyun ve üzerlerini hindistan cevizi ile süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinize sağlık

Renklii Mutfak dedi ki...

Cok degisik geldi avokadoyu severim de bu haliyle tadini pek kestiremedim. Meraklandim dogrusu :) Ellerine saglik Aslicim...

Elif Gürüs dedi ki...

bir türlü sevemedim avakadoyu
açıkçası yeni tariflerle denemek hevesim olsa da korkuyorum doğrusu
sevenler için güzel bir tarif iyi bir sunum olmuş her zamanki gibi
ellerine sağlık

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails