Geçtiğimiz akşam afiyetle yediğimiz şahane ikiz hamsileri sizlere sunmaktan gurur duyarım:))
Malzemeler:
-1kg hamsi
-mısır unu
-tuz
Kızartmak İçin: Sıvıyağ
Hazırlanışı:Hamsileri temizleyip kılçıklarını çıkartıp filota haline getirin...
Mısır unu ve tuzu bir kasede karıştırın...
Hazırlanan hamsilerin iç kısımları birbirine gelecek şekilde yapıştırıp mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartıp salata ile servis yapın:)
Afiyet Olsun...
19 yorum:
Hayırlı sabahlar. Çok güzel,çok leziz ve iştah açıcı Ayrıca şahane bir sunum olmuş ellerinize, emeğinize sağlık.Saygılar.
tabak o kadar güzel duruyorki bayıldım doğrusu görüntüye.ellerinize sağlık.sevgiler.
şimdi tam zamanı bol bol yemek lazım! ben de böyle çok severim... bu arada ıspanaklı yufka böreğinin fotoğrafına da bayıldım! ellerinize sağlık...
Ellerine sağlık.Harika bir sunum olmuş.
ohhhh afiyet olsun aslıcım.memeleketimin hamsisi.ellerine sağlık.ben limon sılıp yerim.ayyy ağzım sulandı ya.sevgiler canım
HARIKA GORUNUYOR,YEMEK SAATIDE YAKIN YAA...
selam Aslı cığım
nefis bir sunum olmuş ellerine sağlık hamsi özlemi çekerken bu resme bakmak bile acıktırdı beni:)
afiyet olsun canım
sevgiler
Küçük Meleğim o enfes tabağı alıp kaçsam olurmu:))Ellerine sağlık en
fes kocaman kocaman öpüyorum.
bitanem benim ellerin dert görmesinn pek güzel olmuşlar sahiden de:) sofranda harikaydı zatenn :D
canım ellerine sağlık ben de çok seviyorum hamsiyi ama şu temizleme işi olmasa daha güzel olacak ama ne yapalım ki ona da katlanıyoruz artık...
Oofff gel beni ye diyor :-(( ama ulasamiyorum ...
Birde ben balik temizleyemiyorum bu bana yapilirmi :-)
Sunumun harika afiyet olsun.
sevgiler
Aslı'cım özellikle oğluşumun rahat yiyebilmesi için (kılçıksız tüketilmesi en kolay balık olduğundan dolayı) en çok tercih ettiğim balıklar arasında hamsi... Görüntü süper herzamanki gibi. Ellerine sağlık...Sevgiler...
süper süper..ellerine sağlık...
çok iştah açıcı görünüyor bu hamsiler :)
ellerine sağlık canım
ellerine sağlık afiyele
sevgi ve selamlar..
Canim agzinin tadini biliyorsun .Afiyetler olsun öptüm.
wow che piatto meraviglioso!complimenti! ciao!
İlk anda niye ikiz dediğini anlamamıştım, meğersem yapıştırıyormuşuz ikisini :)))
Tabak enfes görünüyor!
Ellerine sağlık, afiyetler olsun inşallah.
ellerine sağlık arkadaşım çok güzel görünüyorlar sunum da harika olmuş,afiyet olsun sevgiler...
Yorum Gönder