27 Şubat 2018 Salı

Havuçlu Kereviz Salatası




Malzemeler:
-1 adet kereviz
-4 adet havuç
-1 su bardağı süzme yoğurt
-1 çay bardağı mayonez
-1 çay bardağı ceviz
-1 bağ dereotu
-3 diş sarımsak
-zeytinyağı
-tuz
Hazırlanışı: Havuçların kabuklarını soyup 3-4 çorba kaşığı zeytinyağın da 5 dk kavurup soğumaya bırakın.
Sarımsakları ve kerevizi rendeleyip dereotunu ince olacak şekilde doğrayın.
Derin kase içerisine yoğurt, mayonez ve sarımsağı ekleyip pürüzsüzleşene kadar çırpıp kavrulan havucu, kereviz, dereotu, ceviz ve yeteri kadar tuzu ilave edip karıştırıp üzerini istediğiniz gibi süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun :) 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails